allt nytt

allt rullar på, jag har åkt på en förkyldning och undrar lite om det ska kännas såhär i örat?!
tror inte det va..

iaf så har det kommit en ny polle till stallet, en vit liten sak som jag ska rida massor på!
Annie Lennox heter hon

och här är hon!
har tidigare hoppat upp till 140 med massor vinster och placeringar. och har gått som avelsto i 4år. har en jätte fin 3års hingst efter cardento som jag gärna skulle vilja ha.
helwan dragon är stammen och ja.. hon är motsatsen till zeb, verkligen på allt! black&white typ.
detta är första gången jag får en "färdig" häst. ganska skönt och kul. så vi får se vart våran resa slutar. inte än på ett tag iaf hoppas jag.
har iaf haft henne i en vecka nu.

zeb då? han är bra nu, såret har läkt ihop jätte fint! och han är igång igen. skönt att det inte tog så lång tid! vi ska faktiskt tävla nästa helg. bara 1m för att det är på hemma klubben och för att jag ska hoppa bana på han. då kan jag likaväl ta en låg klass och bara skutta runt lite lätt:)

nu i helgen har jag fullt upp! APU(typ helg stalltjänst) båda dagarna 7-15 typ, ska till simrishamn till en kompis på lördagkväll ovh vi vet inte hur vi kommer där ifrån för måste ju va hemma till morgonen efter.. båda hästarna ska ridas, zeb hade behövt klippas.. och sen har vi ju allt det roliga som man har när man bor själv som tvätt, mat mm..
men men jag ska nog överleva, dumt vore ju annat. bara denna dumma förkyldningen kunde släppa:(

en till kul sak! en i stallet där jag står har två 3åringar som hon håller på att rida in, sen har tjejen som hjälpt henne skadat sig så jag hjälper henne lite nu. riktigt skoj faktiskt! den ena åkte iväg i söndags men den andra är fortf kvar så vi får se hur det går med han. jawisst heter han föresten.

ne nu ska jag sätta på en maskin tvätt och laga mig lite lunch kanske?!

RSS 2.0