dagens ridning

tänkte rida ako först men orkade inte gå och hämta han så tog lizzie först ist. red i padocken och hon gick på fint, frammåtbjudningen har kommit nu.
sen var det akos tur. red lite dressyr ute. vet inte hur många ggr jag började as garva han är bara för söt (:
han va lite kinkig i början iaf sen gick det bra :)
sen kakan. red ut på det fånet, jobbigt eftersom han är massa ömfotad nu och mega tramsig..

fixade även alla rycktlådorna och borstar. pappa fixade iordning gaderoben på kvällen så nu är den nästan klar :)

sen träning då först rojaal, han hoppade jätte bra idag, men tappade fokus helt när ett sto gnäggade och han skulle svara. sen va han jobbig i halterna och skulle kasta sig och hålla på men sen va han mega duktig ooch hoppade bana på ca 110 :) övningen var skit bra för rojaal, det var typ först en stuts sen skulle man skritta ngra steg sen fram i galopp på ett räcke, räcke-räcke kombination ur sväng som var lång. in i stutsen fråm andra hållet. en serie på andra långsidan, först en stuts sen ett språn, oxer, ett språng, stuts sen skritt igen ovh ett räcke 8språng till en oxer, stutsen igen sen kombinationen skritt räcke och stutsen :p haha typ ingen kommer fatta :P

sen wanda iaf och det gick med bra. hon rev för första gången i sitt liv och blev super chockad. det var nått som hon inte ville göra igen haha :P red iaf bara typ halva lektionen för hon har ju ingen kondition hehe (a)

föresten så är wandas öron olika långa :)


GODNATT !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0